U trendu

Terzić i Ognjenović: Ispunili smo obećanje

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić i kapiten Maja Ognjenović rekli su danas da srebrna medalja na Olimpijskim igrama u Riju nije osvojena slučajno i poručio da je ono što je obećano – ispunjeno.

„Obećano – ispunjeno. Nismo bili 100 odsto sigurni da ćemo uzeti medalju, koja je bila san dugi niz godina, ali smo uspeli. Došli smo do prve u istoriji u ženskoj odbojci, ali to nije slučajno. Eliminisali smo svetskog i evropskog prvaka, devojke su igrale veoma dobro i zaslužuju sve pohvale za motiv, želju i kako su predstavljale Srbiju“, rekao ej Terzić na konferenciji za medije na aerodromu „Nikola Tesla“.

Kapiten Maja Ognjenović takođe je istakla da je verovala u medalju jer je znala da je ova generacija spremna za taj uspeh.

„Emocija puno, ono što obećale ispunile smo. Možda je malo neočekivano, neki su mislili drugačije, ali smo osvojile medalju. Vrlo sam ponosna šta smo uradili u Riju, presrećni smo postignutim i hvala svima na podršci. Ovaj tim je spoj mladih i iskusnih devojaka, u celom olimpijskom timu je vladala odlična atmosfera, što dokazuju rezultati“, istakla je Ognjenović.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.