U trendu

Terzić: Pravimo neverovatne rezultate u kontinuitetu

BRAGA – Čestitam igračima, stručnom štabu, treneru Stankoviću, svim zaposlenima u klubu kao i našim navijačima. Svi su dali sve od sebe da Crvena zvezda ostvari još jedan istorijski uspeh, izjavio je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić posle plasmana ekipe u osminu finala Lige Evrope.

„Zvezda je josa jednom pokazala da je velika, a ovo je nastavak sjajnog niza iz prethodnih sezona kada smo pokazali da smo i više nego konkurentni na evropskom nivou. Najteže u životu je ponavljati uspehe, a mi to uspevamo iz godine u godinu, sada smo napravili možda i najveći uspeh još od 1991. godine kada smo postali evropski i svetski prvaci“, rekao je Terzić za klupski sajt.

Zvezda iz sezone u sezonu pokazuje svu svoju snagu i moć, konstatovao je on.

„Već petu godinu zaredom igramo grupnu fazu UEFA takmičenja, pobeđujemo bogatije od sebe i rastemo kao klub. Bili smo 210. na UEFA ranking listi kad smo krenuli 2014, a danas smo 35. Napravili smo neverovatne rezultate u kontinuitetu i nastavićemo ovim trendom i dalje. Verujem da su navijači ponosni na ovaj uspeh, sada slavimo, a od sutra se već okrećemo domaćem prvenstvu. Moramo biti šampioni, po peti put zaredom“ poručio je Terzić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.