U trendu

Todorović: Da zaboravimo Igokeu i okrenemo se Cedeviti

ČAČAK – Košarkaš Borca Nemanja Todorović rekao je da tim mora da zaboravi poraz od Igokee u prvom kolu ABA lige i da se okrene narednom rivalu.

Ekipa Marka Marinovića izgubila je od Igokee 91:89 u triler završnici, a Todorović je duel u Laktašima završio sa 17 poena.

„Nismo otvorili utakmicu na pravi način, pa smo celo prvo poluvreme pokušavali da uhvatimo ritam. Tek smo u trećoj četvrtini zaigrali bolje, kad smo čak napravili razliku od 10 poena. Međutim, nismo uspeli da tu prednost i zadržimo, ishitreno smo rešavali napade, što je ekipa Igokee iskoristila, pa je na kraju i pobedila”, rekao je Todorović za klupski sajt.

On je istakao da su svi igrači pružili maksimum, jer su hteli da pobedom započnu sezonu.

„Ali to izgleda nije bilo dovoljno. Treba što pre zaboraviti ovaj poraz i okrenuti se sledećem rivalu, ekipi Cedevite Olimpije”, dodao je krilni centar Borca.

U drugom kolu ABA lige Borac će u dvorani kraj Morave dočekati Cedevita Olimpiju.

„Očekuje nas još jedna teška utakmica, protiv ekipe koja će sigurno biti u gorenjem delu tabele. Razume se, mi ćemo dati sve od sebe da se spremimo maksimalno ove sedmice, jer imamo silnu želju da dođemo do prve pobede. Naravno, to ćemo probati da uradimo uz pomoć naše publike. Čačani su se sigurno uželeli košarke, a verujem da će kao i uvek biti naš šesti igrač”, zaključio je Todorović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar