U trendu

Tončev: Pružićemo maksimum da se plasirami u 3. kolo

NION – Prvi čovek fudbalskog kluba Radnički iz Niša, Ivica Tončev, izjavio je danas posle žreba u Nionu da će njegova ekipa pružiti maksimum da se plasira u 3. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Rival Radničkog u 2. kolu kvalifikacija za treće po rangu evropsko takmičenje biće pobednik duela između Gzire iz Malte i Atletik Eskaldesa iz Andore.

„Neko može da kaže da smo imali sreće na žrebu i da podseti da je Radnički ranije već pobedio Gziru u kvalifikacijama, ali to ne mora ništa da znači. Na Malti se igra odličan fudbal i jako puno ulaže u njegov razvoj. Uostalom, ta ista Gzira je pre tri godine izbacila Hajduk iz Splita. Oni nisu lak protivnik, ali će Radnički da pruži svoj maksimum da ih pobedi i da igra i u trećem kolu kvalifikacija“, kazao je Tončev.

„U svakom slučaju, još ne znamo da li igramo protiv kluba sa Malte ili iz Andore, ali znam sigurno da ćemo dati svoj maksimum da na što bolji način prezentujemo Niš i Srbiju“, izjavio je za klupski sajt Tončev, koji je prisustvovao žrebu u Nionu.

Gzira i Atletik Eskaldes sastaće se 7. jula u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a revanš je 14. jula.

Radnički će pobedniku dvomeča gostovati 21. jula, dok je revanš u Nišu zakazan za 28. jul.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar