Toti: Neću biti trener, do juna ću sigurno igrati a posle…

Legendarni kapiten Rome Frančesko Toti odbacio je mogućnost da po završetku fudbalske karijere postane trener, iako je ranije razmišljao o tome. Toti je izjavio da će najkasnije u junu objaviti da li će nastaviti sa aktivnim igranjem ili će otići u funkcionere.

„Razmišljam o mojoj budućnost, doneo sam odluku, ali ću tek objaviti u maju ili junu. Siguran sam da neću biti trener, ne želim da budem naspram 30 lukavih fudbalera. Postoje tri opcije, da nastavim da igram u Romi, da postanem direktor ili da završim fudbal i radim nešto drugo“, rekao je 40-godišnji Toti za italijanski „L“Intervista“.

Toti je zavredeo status legende Rome jer je u tom klubu proveo celu karijeru i u više navrata odbijao bogate ponude Real Madrida, Čelsija, Milana…

„Bio sam blizu prelaska u Real i razmišljao sam da napustim Rim. Ipak, to nisam učinio. Ono što je sigurno je da nikada ne bih igrao za drugi italijanski klub“, rekao je Toti.

Toti je u Romi od 1989. godine još iz omladinskih selekcija i drži dva klupska rekorda – po broju utakmica 778 i golova 307.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.