U trendu

Tri devojčice poginule u padu Kobijevog helioptera: Ovo su sve žrtve (foto)

Identifikovani su svi putnici helikoptera koji se srušio u Kalabasasu u Kaliforniji. Informacija da su Kobi Brajant i njegova ćerka Đijana poginuli izazvala je veliki šok širom sveta, a redom su se pojavljivala i imena ostalih putnika.

Oni su krenuli u 9:06 ujutru iz okruga Orandž, odnosno sa heliodroma Džon Vejn. Preleteli su skoro celu širinu okruga Los Anđeles i u 10 časova helihopter se srušio u mestu Kalabasas. Prešli su put od 16 kilometara.

Kobi Brajant:

Legendarna Mamba poginuo je u 42. godini života. Sa suprugom Vanesom, imao je četiri ćerke: Nataliju (17 godina), Đijanu (13) koja je bila sa ocem u helikopteru u trenutku nesreće, Bjanku (tri) i Kapri (sedam meseci).

Dvadesetogodišnju, blistavu karijeru završio je 2016. godine. Ljubitelji košarke, navijači, igrači i treneri ostali su u šoku nakon saznanja da je život Kobija okončan.

Đijana Brajant:

Trinaestogodišnja ćerka Kobija i Vanese, mlađa i starija sestra, igrala je košarku zbog koje je imala posebnu strast. U trenutku nesreće, helikopter je leteo prema Mamba Akademiji, gde je Đijana trebalo da ima trening. Imala je snove i želju da zaigra u ženskoj NBA ligi i bila je na pravom putu.

Džon Altobeli:

Nekadašnji bejzbol igrač Univerziteta u Hjustonu, postao je trener u srednjoj školi Oranž Koust. Njegov pomoćnik, Ron La Ruga, otkrio je da je Džon često sa Kobijem išao na utakmice njihovih ćerki.

Keri Altobeli:

Supruga Džona Altobelija.

Alisa Altobeli:

Trinaestogodišnja devojčica, bila je ćerka Džona i Keri. Igrala je u istom timu sa Đijanom Brajant, zajedno su išle na trening kada se helikopter srušio.

Kristina Mauser:

Košarkaški trener u jednoj srednjoj školi. Nedavno je sa Kobijem držala košarkašku kliniku devojkama u NBA ligi. Iza sebe je ostavila supruga Meta i dvoje dece.

– Moja deca i ja smo izgubili smo prelepu suprugu i majku danas u helikopterskoj nesreći. Molim vas, poštujte našu privatnost. Hvala vam na lepim željama, mnogo nam znače – poručio je Met Mauser, Kristinin suprug.

Pejton Čester:

Saigračica Đijane i Alise.

Sara Čester:

Majka devojčice Pejton, sa njom je putovala na trening.

Ara Zobajan:

Pilot koji je upravljao helikopterom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)