U trendu

Udineze pobedio Milan, jaka kiša odložila jedan meč

Fudbaleri Udinezea pobedili su danas na gostujućem terenu Milan sa 1:0, u utakmici trećeg kola italijanske lige i ostvarili drugu pobedu u prvenstvu, dok je utakmica Djenove i Rome odložena zbog jake kiše.

Udineze je pobedio Milan na San Siru, a jedini gol postigao je Stipe Perica u 88. minutu.

Crno-beli iz Udina su četvrti na tabeli, imaju šest bodova iz tri utakmice, a Milan je pretrpeo dva vezana poraza i zauzima 14. mesto sa tri boda.

Utakmica u Djenovi izmedju domaće ekipe i Fiorentine prekinuta je posle 28 minuta igre zbog loših uslova za igru i jake kiše. Prilikom prekida rezultat je bio 0:0, a novi termin odigravanja meča biće naknadno odredjen.

Fudbaleri Atalante pobedili su na svom terenu u Bergamu Torino sa 2:1 i ostvarili prvu prvenstvenu pobedu. U tom duelu u ekipi Torina debitovao je golman Džo Hart, koji je došao na pozajmicu iz Mančester sitija, a organizator meča je u protokolu naveo pogrešno ime za engleskog reprezentativca nazvavši ga Džon.

Torino je poveo golom Jaga Falkea u 54. minutu, a posle dva minuta izjednačio je Andre Masijelo posle greške golmana Harta. Pobedu Atalanti doneo je Frenk Kesi iz jedanaesterca u 82. minutu.

Trener Torina Siniša Mihajlović isključen je u prvom poluvremenu zbog prigovora.

Torino i Atalanta imaju po tri boda iz prve tri utakmice i nalaze se na 12. i 13. mestu.

Kjevo i Lacio odigrali su nerešeno 1:1, a u toku je utakmica na Olimpijskom stadionu izmedju Rome i Sampdorije. Taj duel bio je prekinut po završetku prvog poluvremena na oko 45 minuta zbog jake kiše. Sampdorija je prilikom prekida vodila sa 2:1.

Roma je povela u osmom minutu golom Mohameda Salaha, a ekipa iz Djenove preokrenula je preko Luisa Murijela u 18. minutu i Fabija Kvaljarele u 41. minutu.

Ranije danas Bolonja je pobedila Kaljari sa 2:1.

Večeras od 20.45 igraju Peskara-Inter.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.