U trendu

Urnebesne reakcije na Ronaldove „makazice“: Da li je bolji Zidanov ili Ibrin gol? (video)

Drugi gol Kristijana Ronalda Juventusu u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona još dugo će se prepričavati u sportskim krugovima, i svakako ćemo ga već viđati i u najavnim špicama ovog takmičenja.

To ne treba da čudi, jer je to bila majstorija koju mogu da izvedu samo najbolji, a Ronaldo svakako spada u tu kategoriju. Svetski mediji na sva usta hvale Ronaldov potez, a mnogi se pitaju je li to najlepši gol u istoriji Lige šampiona.

Zanimljive su bile reakcije na društvenim mrežama na postignuti gol. Dok su se neki poput LeBrona Džejmsa poklonili majstoriji, drugi su imali potpuno drugačiji pristup.

U tu kategoriju spadaju fudbaler Piter Krauč i Zlatan Ibrahimović, odnedavni član Los Anđeles Galaksija.

– Ima nas svega nekoliko koji to možemoda uradimo – napisao je Krauč i nasmejao brojne fanove, a Ibra je u ESPN-ovom Sports Centeru otišao i korak dalje.

– Bio je to lep gol, ali trebali bi da to proba s 40 metara – izjavio je duhoviti Šveđanin.

Njegov je komentar jasna aluzija na njegove „makazice“ koje je postigao na utakmici Švedske protiv Engleske.

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan našalio se da je njegov volej u finalu Lige šampiona 2002. godine, protiv Bajera iz Leverkuzena, atraktivniji nego „makazice“ Kristijana Ronalda protiv Juventusa.

Zidanov gol u Glazgovu, verovatno najlepši u istoriji finala Lige šampiona, mnogi su već počeli da porede sa Ronaldovim akrobatskim potezom na Juventus areni.

– Kada je Ronaldo u formi, svi smo srećni. Uživali smo… Ronaldove „makazice“? Moj gol iz Glazgova je bolji – uz osmeh je poručio Zidan.

Koji je gol po vama najlepši?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.