U trendu

Leonardo se naigrao, Partizan ubedljiv protiv Zvezde!

Fudbaleri Partizana pobedili su Crvenu zvezdu sa 3:1 u 154. večitom derbiju odigranom na stadionu „Rajko Mitić“.

Crno-beli su se sada poravnali na tabeli i imaju 40 bodova koliko i Zvezda. Ukoliko na kraju prvenstva oba tima budu imala jednak broj bodova, šampion bi bila Crvena zvezda jer se prvo gleda ko je prvi deo šampionata završio na boljoj poziciji.

Partizan je golom Leonarda iz slobodnog udarca u 21. minutu došao do 1:0.

https://www.youtube.com/watch?v=KY1I3cgZ4BU

Početkom drugog poluvremena, Zvezda je u 48. minutu odradila savršenu kontru i posle pasa Ruiza, Boaće je bio siguran na petercu pred golom Partizana – 1:1.

https://www.youtube.com/watch?v=MicDFoV5oy8

Partizan je u 68. minutu meča ponovo došao do prednosti. Janković je izveo korner, golman crveno-belih Manojlović pogrešno je procenio let lopte i u opštem haosu pred njegovim golom, Leandro Tavamba je bio najprisebniji i sproveo je loptu u gol.

https://www.youtube.com/watch?v=-yu8X77CGlM

Da je Leonardo bio silno raspoložen za derbi pokazao je i 80. minut kada je, pošto je osvojio loptu na sredini terena, prosledio do Đuričkovića koji je s njim odradio pas, te Brazilcu nije bilo teško da matira istrčalog Manojlovića – 1:3.

https://www.youtube.com/watch?v=CKU-Ybx4LDc

Derbi su obeležili incidenti koji su se dogodili pre utakmice, ali i odličan fudbal, netipičan za duele Zvezde i Partizana.

Jedino je izostala poseta – na stadionu se okupilo jedva 15.000 gledalaca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.