U trendu

Uspavanka u Humskoj, remi Partizana i Videotona

Fudbaleri Partizana i Videotona odigrali su večeras u Beogradu prvi duel bez golova u okviru poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Revanš meč je na programu za sedam dana u Mađarskoj.

Partizan je igrao u sastavu: Stojković, Vulićević, Miletić, Ostojić, Miletić, Janković (Đuričković), Jevtović, Radin, Suma (Ilić), Đurđević (Jovanović) i Tavamba

Marko Nikolić je izveo na teren ove igrače Videotona: Kovačik, Fiola, Juhas, Henti, Solnoki, Patkai, Stopira, Hadžić, Nego, Lazović i Šćepović.

U prvih 20 minuta meča nismo videli ama baš ništa vredno pomena. Videoton je imao više od igre na početku meča, Lazović je izveo i 3 vezana kornera, dok su crno-beli na drugoj strani nedorečeni i samo je Đurđević imao polu-šansu u 18. minutu.

Ni kraj prvog, a ni početak drugog poluvremena nije doneo ništa. Da li je na igrače Partizana uticalo to što su prazne tribine, tek nisu bili ni blizu onog „parnog valjka“ koji je pobeđivao u poslednje vreme.

Videoton je došao po dobar rezultat i čini se da je iz Beograda otišao zadovoljan kući.

U vrlo dosadnoj utakmici bez gledalaca, jedino veće uzbuđenje viđeno je u 69. minutu kada je Đurđeviću poništen gol. Linijski sudija signalizirao je pre gola faul Đurđevića nad protivničkim igračem pa je ostalo 0:0.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.