U trendu

Veličković: U svaku utakmicu ulazimo kao da je meč za titulu

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković ocenio je danas da je njegova ekipa favorit protiv Mega Bemaksa u četvrfinalnim duelima plej-ofa Superlige Srbije, ali da u svaku utakmicu mora da udje kao da je odlučujuća za titulu.

„U ovoj fazi sezone greške se skupo plaćaju. Od sutra, pa do kraja prvenstva, mi moramo da igramo svaku utakmicu kao da je u pitanju peti meč finala. Protivnik nam je Mega, tim koji ima mnogo talenata, koji ima dobar karakter i potrebnu sportsku drskost da svakome izadje na crtu sa ambicijom da pobedi. Ipak, favoriti smo i to je uloga koju moramo da opravdamo energičnom i pametnom igrom“, izjavio je Veličković za klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u utorak od 20 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“ protiv Mega Bemaksa, prvu četvrtfinalnu utakmicu plej-ofa Superlige Srbije.

Grupnu fazu takmičenja Partizan je završio na drugom mestu u Grupi B, a Mega je bila treća u Grupi A.

Četvrtfinalna serija igra se na dve pobede.

Trener crno-belih Nenad Čanak rekao je da je Mega opasan tim, ali da njegova ekipa motivisano ulazi u duele.

„Pred nama je jasan put koji moramo preći kako bismo došli do željenog cilja. Igramo protiv tima koji nam je na poslednjoj utakmici, odigranoj u Kragujevcu, pokazao koliko može da bude opasan. Borbeni su, veoma talentovani, igraće rasterećeno, ali im neće nedostajati motiva da pobede. Sa druge strane, motivisani ćemo biti i mi a verujem da podrška sa tribina neće izostati“, naveo je Čanak.

Ulaznica za tribinu košta 300 dinara, a za parter 500 dinara. Mesto u beloj loži košta 1.200, u vip loži 1.500, a pored terena 12.000 dinara.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.