U trendu

Vest Hem posle preokreta pobedio Mančester junajted

Fudbaleri Vest Hema pobedili su večeras posle preokreta Mančester junajted s 3:2 u zaostaloj utakmici 35. kola Premijer lige.

U poslednjoj utakmici „čekićara“ na Apton parku vidjeno je mnogo uzbudjenja i čak pet golova.

Domaćin je do prednosti došao u 10. minutu, a strelac je bio Diafra Sako koji je iskoristio ubačenu loptu Manuela Lanzinija s levog boka.

Do poluvremena Vest Hem je imao nekoliko dobrih prilika da udvostruči prednost, ali je David de Hea sačuvao svoju mrežu.

Mančester je posle samo šest minuta igre u drugom poluvremenu stigao do izjednačenja. Antoan Marsijal je posle dodavanja Huana Mate s desne strane ostao sam na petercu i laganim udarcem savladao Derena Rendolfa.

Marsijal je u 72. minutu doveo Mančester do prednosti, ali ekipa Luja van Gala nije izdržala do kraja susreta, pa je svečano slavlje „čekićara“ na Apton parku bilo uveličano preokretom.

Izjednačenje Vest Hemu je u 76. minutu doneo Mihail Antonio, a samo četiri minta kasnije je Vinston Rid postavio konačnih 3:2.

Večerašnja utakmica izmedju Vest Hema i Mančestera počela je sa 45 minuta kašnjenja, jer je nešto ranije danas napadnut autobus s fudbalerima Junajteda.

Vest Hem kolo pre kraja šampionata zauzima šesto mesto sa 62 boda, jednim manje od petoplasiranog Mančester junajteda.

Tim Slavena Bića će za vikend gostovati Stouku, dok će Mančester dočekati Bornmut.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar