U trendu

Vujačić: Keln veoma jak, naše je da im se suprostavimo

BEOGRAD – Posle ispadanja iz Kupa Srbije, iskreno, pribojavali smo se malo utakmice sa Vojvodinom, ali pokazali smo da smo profesionalci, uspeli smo smo da se „izdignemo“ i ubedljivom pobedom napravimo lepu uvertiru pred Keln, izjavio je fudbaler Partizana Igor Vujačić.

Crno-beli su sinoć u derbiju 13. kola Superlige savladali Novosađane (4:1), a u četvrtak od 21 sat gostuju nemačkom timu u Ligi konferencija.

„Dešavaju se teški trenuci kao što je eliminacija iz Kupa, ali najbitnije da sa dosta samopouzdanja idemo u Nemačku, gde nas čeka težak rival, direktni konkurent za prolaz. Nismo napravili dublju analizu, ali uradićemo to ovih dana i bićemo potpuno spremni za sve što nas očekuje“, rekao je Vujačić novinarima nakon zvaničnog produžetka saradnje između FK Partizan i kompanije „Mona“.

Prema njegovim rečima, ekipa će protiv Kelna sigurno pružiti maksimum.

„Veoma su jaki, oni svake nedelje igraju na visokom nivou, sada su pobedili Borusiju iz Dortmunda, imaju snažnu podršku na domaćem terenu, ali najvažnije je da mi odgovorimo na sve taktičke zadatke koje dobijemo, da damo sve od sebe i videćemo za šta će to biti dovoljno“, isrtakao je Vujačić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar