U trendu

Vujko i Terzić na čelu Sportskog društva Crvena zvezda

BEOGRAD – Stojan Vujko izabran je za predsednika Skupštine Sportskog društva Crvena zvezda, dok je Zvezdanu Terziću izglasano poverenje za predsednika Upravnog odbora, odlučeno je danas jednoglasno na sednici Izborne skupštine tog sportskog društva.

Sednici Izborne skupštine SD Crvena zvezda, održanoj u Medija centru FK Crvena zvezda na stadionu „Rajko Mitić“, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo, prisustvovalo je 60 od 77 delegata i sve odluke na današnjem zasedanju donete su jednoglasno, navodi se u saopštenju SD Crvena zvezda.

Nakon usvajanja dnevnog reda i finasnsijskog izveštaja, članovi Skupštine glasali su i za predlog da MMA klub Crvena zvezda postane novi član Sportskog društva, umesto kluba Crvena zvezda Ginis koji je istupio.

Delegati su potom usvojili novi Statut Sportskog društva Crvena zvezda.

Usledilo je glasanje za novo rukovodstvo, na kojem je za predsednika Sportskog društva izabran je Stojan Vujko, a za potpredsednike Skupštine izabrani su Mitar Mrkela, Nebojša Čović, Ana Avramović i Mladen Gajić.

Na predlog Fudbalskog kluba Crvena zvezda i predsednika Svetozara Mijailovića, dosadašnji predsednik Skupštine Petar Škundrić izglasan je za počasnog predsednika SD Crvena zvezda.

Delegati su potom jednoglasno za predsednika Upravnog odbora izabrali Zvezdana Terzića.

Na predlog Terzića, Skupština je izglasala nove članove Upravnog odbora, a to su Zvezdan Terzić (predsednik), Vladan Miketić (potpredsednik), Dušan Milosavljević (potpredsednik), Dejan Stamatović (potpredsednik), Srđan Rašković (potpredsednik), Svetozar Mijailović, Marko Petrović, Ivan Bošnjak, Milan Vujko, Nenad Peruničić, Vladan Kovačević, Goran Đaković, Marko Jevtović, Svetlana Petronijević, Maja Antolović, Anđelka Vukmirović, Ivanka Kovačević, Draško Marković, Bojan Dimić, Darko Milunović i Milan Baštinac.

Novo poverenje za predsednika Saveta SD Crvena zvezda dobio je Aleksandar Boričić, a članovi Saveta su i Vladimir Petrović, Dragiša Vučinić, Viktor Jelenić.

Za predsednika Nadzornog odbora SD Crvena zvezda izabran je Mihajlo Srdić, a novi članovi su Mile Samardžić, Zoran Milošević, Neven Ranić i Miloš Maljević, dodaje se u saopštenju SD Crvena zvezda.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar