Vujko: Podrška džudista Crvene zvezde Novaku Đokoviću

BEOGRAD – Džudisti Crvene zvezde poslali su poruku podrške najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću.

„Džudisti Crvene zvezde do sada su Novaku Đokoviću najboljem teniseru sveta sa veb stranice našeg kluba uglavnom čestitali vrhunske sportske uspehe. U svetlu najnovijih događaja vezanih za Adria tour i činjenicu da su Novak Đoković kao i njegova supruga Jelena pozitivni na COVID 19, Džudo klub Crvena zvezd želi da istakne punu podršku našem asu kao i da je naša obaveza da stanemo uz njega u ovom trenutku“, navodi se.

Predsednik Džudo kluba Crvena zvezda Stojan Vujko rekao je da Đoković jedan od najboljih ambasadora Srbije i da pre svakog osuđivanja svi treba da se sete šta je on uradio za našu zemlju.

„Novak Đoković je najveći sportista kojeg je ova zemlja iznedrila i smatramo da je jedan od naših najboljih ambasadora Srbije u svetu. U ovim trenucima kada je jedna izuzetno plemenita ideja našeg asa, poprimila dimenziju u kojoj bi pojedinci želeli da ga diskredituju, naša je obaveza da stanemo uz njega, da mu u potpunosti pružimo podršku kao coveku i sportisti i da ga ohrabrimo. Novak je ne samo veliki sportista već i izuzetan čovek, o čijim dobrim delima bi mogli da pričamo danima. Ipak pre nego što se bilo ko usudi da osudi našeg Novaka Đoković,a trebalo bi da pre svega prvo ima na umu sve ono što je on učinio za našu zemlju i naš sport. Sada kada mu je najteže, džudisti Crvene zvezde su uz njega i na našu podršku uvek može da računa“, rekao je Vujko.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.