U trendu

Žakelj: Partizan je kandidat za titulu, igraćemo hrabro

PODGORICA – Partizan je jedan od kandidata za titulu, nama je zadovoljstvo da igramo ovakvu utakmicu, rekao je Andrej Žakelj, trener košarkaša Studentskog centra.

Sutra od 19 sati tim iz Pogorice gostuje Partizanu u trećem kolu ABA lige.

„Za nas je ovo bitna utakmica kako bismo dizali formu. Partizan je jedan od kandidata za titulu, nama je zadovoljstvo da igramo ovakvu utakmicu. Jedva čekamo, čujem da će biti i veliki broj navijača. Nadam se da ćemo da imamo pristup i stav kao na prethodnoj utakmici, da ćemo da igramo hrabro i da se borimo, te da napravimo sve da izgledamo što bolje“, rekao je Žakelj za sajt takmičenja.

Košarkaš Kajl Vinales raduje se uzbudljivom meču i nada se trijumfu u Beogradu.

„Normalno je u sportu da očekuješ pobedu u svakom meču, pa i ovom. Ali, da bismo pobeđivali moramo da igramo čvrsto i da odigramo mnogo bolju odbranu nego u prva dva meča. Imamo mnogo talenta, to je očigledno, ali moramo da usporimo protivničke ekipe u napadu, da se borimo i ostavimo sve na terenu. Biće mnogo publike i biće uzbudljivo. Kada ima publike oseća se energija i želimo da je pratimo i da se uklopimo. Radujemo se ovoj utakmici“, rekao je Vinales.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.