U trendu

Zaneti može Mesija da dovede u Inter

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi mogao bi jednog dana da pređe u Inter na poziv prijatelja Havijera Zanetija, smatra njihov zemljak i nekadašnji golgeter „neroazura“ Dijego Milito.

Milito ističe da je sadašnji potpredsednik Intera i nekadašnji saigrač Mesija iz reprezentacije Argentine jedina osoba koja može da ga dovede u Milano.

„Teško je u ovom trenutku poverovati da će Mesi da napusti Barselonu. U fudbalu je sve moguće, snovi ništa ne koštaju i ostvarivi su. Zaneti ima sjajan i prijateljski odnos sa Leom i ako neko može da ga nagovori da napusti Barselonu, to je Havijer. To bi bilo sjajno“, rekao je Milito za Korijere delo Sport.

Milito, jedan od najzaslužniji za Interovo istorijsko osvajanje „triplete“ 2010. godine kada je postigao dva gola u finalu Lige šampiona protiv Bajerna (2:0), veruje da njegov bivši klub može da se vrati na stare staze slave.

„Interu je potrebna homogenost i efikasnost, siguran sam da će doći vremenom pod vođstvom trenera Stefana Piolija. Već se vidi napredak i mislim da će još više unaprediti igru. Siguran sam da će obezbediti plasman u Ligu šampiona, a pokazaće svoju snagu i u Torinu protiv Juventusa“, zaključio je Milito.

Kineski vlasnici već duže vreme imaju plan o dolasku Mesija u Inter, za šta neće žaliti novac, ali pitanje je koliko je petrostruki dobitnik Zlatne lopte raspoložen za selidbu iz Barselone, naglasivši da je trenutno srećan.

Inter polaže nadu u to što Mesi nije produžio ugovor sa Kataloncima, o čemu pregovara sa klubom već duže vreme.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar