U trendu

Zvezda počela podelu karata zdravstvenim radnicima

BEOGRAD – Fudbalski klub Crvena zvezda započeo je podelu sezonskih ulaznica medicinskim radnicima zaposlenim u Kovid bolnicama, a prvo odredište bila je Hitna pomoć.

Zvezda je u aprilu donela odluku da sve zainteresovane medicinare, koji se i u ovom trenutku bore za zdravlje građana nagradi sezonskim ulaznicama.

Kako je saopšteno na sajtu kluba, zadovoljstvo zbog akcije koju je Crvena zvezda organizovala nije krio medicinski tehničar Dejan Sredojević.

„Svim medicinskim radnicima mnogo znači podrška Crvene zvezde i akcija koju je organizovala. Izuzetno nam je velika čast što nas je posetio evropski i svetski prvak. Sezonske karte koje smo dobili na poklon samo su potvrda da je Crvena zvezda veliki klub, koji brine o svima koji ulažu napore kako bi se izborili sa problemom koji je pogodio ceo svet“, istakao je Sredojević.

Posle pet meseci akcije, koju je Crvena zvezda organizovala u saradnji sa Ministarstvom zdravlja preko 700 zdravstvenih radnika kojima je crveno-bela boja u srcu odazvalo se i izrazilo želju da izabranicima Dejana Stankovića pruže podršku sa tribina kada za to budu postojali adekvatni uslovi.

Podelu sezonskih ulaznica ulepšao je štoper Miloš Degenek, koji je posetio Hitnu pomoć i zahvalio se herojima današnjice za hrabrost i požrtvovanost koju su pokazali u prethodnom periodu.

„Crvena zvezda je još jednom pokazala da je veliki klub, ovo je samo jedan primer da mislimo na sve ljude koji se bore za naše živote. Čast mi je što sam imao priliku da posetim zdravstvene radnike i uručim im sezonske karte, to je samo mali znak pažnje za njihov trud koji su uložili u prethodnom periodu. Nadam se da ce uskoro moći da nas prate sa tribina, a mi ćemo se potruditi da im vratimo dobrim partijama na terenu i da ih obradujemo pobedama“, rekao je Degenek.

On je pozvao sve navijače crveno-belih da obezbede sezonske ulaznice i istakao da veruje da će se uskoro vratiti na stadione.

„Veoma nam je bitna podrška navijača. Zbog situacije u kojoj se nalazimo njihovo prisustvo na tribinama nije bilo moguće od početka sezone, medutim verujem da će se to uskoro promeniti. Navijači su uvek naš dvanaesti igrač i pozvao bih ih da obezbede sezonske ulaznice, kako bi bili u prilici da nas podrže kada za to dođe vreme“, zakljucio je Degenek.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar