U trendu

AMS Osiguranje: Polisa Kasko osiguranja na 12 rata

BEOGRAD – Vozačima koji zaključe polisu Kasko osiguranja u AMS Osiguranju omogućeno je plaćanje premije u 12 mesečnih rata, saopšteno je danas iz te osiguravajuće kuće.

Za plaćanje iznosa premije u celosti, dodaje se u saopštenju, AMS Osiguranje omogućava klijentima dodatni popust.
„Zaključivanjem polise Kasko osiguranja u AMS Osiguranju možete zaštititi kako sebe i svoju porodicu, tako i vozilo i druge učesnike u saobraćaju od posledica nepredviđenih okolnosti. Bilo da je šteta na vozilu nastala kao posledica tuđe ili vaše odgovornosti, AMS Osiguranje preuzima rizik nad vašim vozilom i to u slučaju saobraćajne nezgode, krađe, poplave, požara, pada drveća ili fasade i drugih rizika, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja“, ističu iz kompanije.

Ugovaranjem Kasko osiguranja eventualna materijalna oštećenja biće pokrivena u najkraćem roku, a šteta se isplaćuje čak i kada je osiguranik krivac za nastala oštećenja.

Uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod AMS Osiguranja, klijent na poklon dobija AMŠ članstvo, kojim ostvaruje besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana.

Vlasnik AMŠ super članske i platne kartice, stiče pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju nesreće.

Svi zainteresovani mogu dobiti više informacija ako posete neko od preko 250 prodajnih mesta AMS Osiguranja širom Srbije, ili pozivom na broj telefona 0800-009-009, kao i na internet prezentaciji na sajtu www.ams.co.rs.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.