U trendu

Black Friday mesec popusta u iSTYLE-u

BEOGRAD – Kompanija iSTYLE koja prodaje program kompanije Apple, ovog novembra je, povodom praznika popusta i šoping senzacije Black Friday, odlučio da po prvi put svojim potrošačima priredi ceo mesec najboljih popusta na najtraženije modele iz ponude, sa plaćanjem do 24 rate.

Akcija na Mac, iPhone, iPad, Apple Watć i AirPods slušalice, kao i na veliki izbor dodataka, traje do 30. novembra, a cela ponuda je dostupna na internet stranici iSTYLE.

„Ono što je obradovalo ljubitelje Apple brenda, jeste da se u ponudi akcije Black Friday našao Mac Book Air M1, najtanji i najlakši Apple prenosni računar. Pored odlične baterije, MacBook Air se može pohvaliti sa tri ugrađena mikrofona, vrhunskim procesorom, HD kamerom koja će doprineti da izgledate najbolje tokom FaceTime poziva i video-konferencija, uz jasan zvuk, ali i brojnim drugim inovativnim i korisnim funkcijama koje će vaš dan učiniti produktivnijim i kreativnijim“, navodi se u saopštenju.

Kupovinom MackBook Air M1 po specijalnoj ceni od 143.900 dinara za vreme trajanja Black Friday, uštedećete više od 20.000 dinara, i to nije sve, pored M1 modela, očekuju vas i drugi MacBook uređaji sa najboljim popustom, koje možete kupiti na čak 24 rate, poručuju iz iStyle-a.

Navodi se da je, za one koji su se opredelili za iPad, tu moćni iPad 9, koji donosi brojne inovacije za sve generacije, tako da su posao, igra ili učenje sada značajno lakši.

„Jednostavan dizajn, odlična memorija i brže performanse, učinile su da ovaj uređaj zabeleži veliki uspeh i na našem tržištu i postane jedan od najprodavanijih Apple proizvoda, koji je sada dostupan svima po sniženoj ceni od 53.900 dinara“.

Zahvaljujući unapređenim tehničkim karakteristikama, baterija na ovom modelu traje tokom čitavog dana, a za korisnike je posebno osmišljen displej savršen za precizno crtanje, rad na projektima ili gledanje filmova, dok prednja kamera od 12 megapiksela i pozadinska od osam megapiksela omogućavaju potpuno uživanje, kako u video pozivima, tako i u snimanju i fotografisanju, napominje iStyle.

Navodi se da, pored pomenutih uređaja, specijalno za Black Friday na akciji je i omiljeni Apple Watć Series 7, koji ima više prostora na ekranu i optimizovan korisnički interfejs, idealan za korišćenje.

„Ovaj model odlikuje i odličan izbor boja, otpornost na prašinu, dok je ujedno i vodootporan. Pored toga što brine o vašem zdravlju i omogućava da u svakom trenutku izmerite puls, nivo kiseonika u krvi ili se opustite uz Mindfulneš aplikaciju, ovaj Apple Watć vas motiviše, prateći vaše kretanje i rezultate prilikom mnoštva sportskih i rekreativnih aktivnosti. Upravo iz tog razloga, novembar je pravi mesec kada ćete sebi pokloniti idealnog saveznika za zdrav život po nikad nižoj ceni od 58.900 dinara“, navodi iStyle.

Ističe se da je iSTYLE Black Friday akcija odličan trenutak i za kupovinu Apple AirPods slušalica, čije karakteristike su već dobro poznate, a koje su do kraja novembra dostupne po ceni od 21.600 dinara.

Takođe, napominje se da kutijica za punjenje ovih slušalica može sačuvati količinu napajanja dovoljnu za više od 24 sata, što znači da će vam uvek biti dostupne za uživanje uz omiljenu muziku ili razgovore.

Dodaje se da ono što korisnici vole kod ovih bežičnih slušalica jeste i prepoznatljiv Apple jednostavn dizajn i udobnost prilikom korišćenja.

„Ne propustite poslednje dane specijalnih Black Friday popusta i posetite neku od iSTYLE radnji gde ćete do kraja novembra pronaći najkvalitetnije Apple proizvode, kao i fantastične dodatke, po specijalno sniženim cenama. Uz iSTYLE, praznici počinju na vreme“, poručio je iSTYLE.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar