U trendu

Black’n’Easy osvojio IAB MIXX awards nagradu

BEOGRAD – Na devetoj konferenciji Digital Day, u okviru koje je održano takmičenje IAB MIXX Awards, Grand kafa osvojila je nagradu u kategoriji najbolja digitalna video kampanja 2019 za kampanju „Nisam verovao da je prava turska!“.

IAB MIXX Awards (Marketing and Interactive Excellence Awards) su jedino globalno takmičenje koje ocenjuje isključivo digitalne kampanje.

Ovo prestižno, međunarodno priznato takmičenje, IAB Serbia organizuje po treći put.

Kampanja „Nisam verovao da je prava turska!“ kreirana je za Grand Black’n’Easy, jednu od najvećih inovacija u svetu turske kafe kod nas, čija je praktična priprema za kratko vreme postala široko prihvaćena na tržištu.

Direktorka marketinga Strateškog poslovnog područja Kafa Atlantic Grupe, Lejla Dautović Čaić naglašava da je cilj kreiranja kampanje bio dalji rast ovog brenda i penetracija među konzumentima turske kafe.

„Istraživanja su pokazivala da imamo odličan proizvod, ali zbog brzine i jednostavnosti pripreme dosta ljudi nije verovalo da je to prava turska kafa“, istakla je Dautović Čaić.

„Kako gotovo svi koji po prvi put probaju našu kafu izgovore rečenicu ‘pa ovo je prava turska’, čitavu kampanju smo osmislili upravo oko ove rečenice“, dodala je ona.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.