Imlek i Moja Kravica najomiljeniji među potrošačima

BEOGRAD – Kompanija Imlek dvostruki je dobitnik ovogodišnjeg priznanja „Moj izbor“.

Imlek je prema glasovima potrošača, koji su tokom protekle godine anketirani širom Srbije, proglašen najomiljenijim proizvođačem u zemlji.

Takođe, Imlekov brend „Moja Kravica“ prema mišljenju anketiranih građana osvojio je priznanje za najomiljeniji brend u kategoriji „mleko i mlečni proizvodi“.

Ova dva značajna priznanja potvrda su kvaliteta i sigurnosti koje kod potrošača uživa kompanija Imlek, navodi se u saopštenju kompanije.

Priznanje “Moj izbor” jedinstveno je zbog toga što je jedino koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača.

Ove godine, u konkurenciji za nagradu našlo se 930 domaćih proizvoda i brendova u 27 kategorija.

„Moja Kravica“ je bila i ostala omiljeni porodični brend, zbog čega je već decenijama neizostavni deo svakog doma i siguran izbor za decu i celu porodicu. Upravo zbog svoje duge tradicije i vrhunskog kvaliteta, već dugi niz godina uživa poverenje potrošača.

„Izuzetna nam je čast što su upravo potrošači ti koji su još jednom prepoznali naš trud i dodelili ova značajna priznanja kompaniji Imlek i brendu ‘Moja Kravica’. Ovim priznanjem još jednom smo dokazali da je kompanija Imlek simbol za kvalitet bez kompromisa koji traje više od šest decenija. Nastojaćemo da i u budućnosti ‘Moja Kravica’ ostane simbol zdravlja, radosti i tradicije, zbog čega smo kod potrošača stekli poverenje“, istakao je Jovan Bugarčić, direktor marketinga kompanije Imlek, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.