U trendu

Još tri dana za prijavu na nacionalni konkurs Pošte Srbije '100 uspešnih poslovnih žena'

Pošta Srbije objavila je danas da je na prvi nacionalni konkurs „100 uspešnih poslovnih žena“ do sada pristiglo više stotina prijava i pozvala sve zainterersovane da se prijave do 8. aprila, kada se konkurs zatvara.

Kako je precizirano, preduzetnice i osnivači ili zakonske zastupnice malih preduzeća sa teritorije cele Srbije, kojima je konkurs namenjen i koje to još uvek nisu učinile, u naredna tri dana imaju priliku da se prijave na izboru za najuspešnije poslovne žene u Srbiji.

Prijavljivanje, koje je počelo 8. marta, moguće je onlajn na stranici Pošte Srbije http://preduzetnice.posta.rs, gde su dostupni svi uslovi konkursa i obrazac za prijavu.

Proglašenje pobednica konkursa po oceni stručne komisije planira se krajem aprila, dok su kriterijumi za ocenjivanje, izmedju ostalog, uspešnost prezentovanih poslovnih aktivnosti ili poslovne ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva i društveno-odgovorne aktivnosti.

Za 100 kandidatkinja čije prijave budu najbolje ocenjene, Pošta Srbije obezbediće nacionalnu vidljivost poslovanja kroz besplatan oglasni prostor u više od 1.500 pošta širom Srbije, predstavljanjem njihovih biznisa u brošuri, koja će biti dostupna bez naknade korisnicima poštanskih usluga, kao i u onlajn brošuri, na monitorima u poštama, na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Fejsbuku i Linkedinu.

Iz Pošte Srbije su istakli da snažno podržavaju žensko preduzetništvo i još jednom pozivali sve preduzetnice da se uključe u izbor na kome mogu osvojiti vredne nagrade, koje će doprineti jačanju njihovog poslovanja, afirmaciji biznisa, povećanju konkurentnosti i boljem pozicioniranju na nacionalnom tržištu roba i usluga.

Za dodatna pitanja na raspolaganju je imejl adresa konkurspreduzetnice@posta.rs.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar