U trendu

Koka-Kola organizovala stručni panel o ugostiteljstvu na Sajmu turizma

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija je, na Medjunarodnom sajmu turizma u Beogradu, organizovala prvi od stručnih panela i diskusija sa ciljem jačanja ugostiteljske ponude u srpskoj prestonici.

Tokom četiri sajamska dana stručnjaci, vlasnici i menadžeri ugostiteljskih objekata će biti u prilici da iznesu mišljenja o svim važnim stavkama za brži razvoj ugostiteljstva.

„Podrška koju smo ove godine pružili Sajmu turizma u Beogradu došla je potpuno prirodno. Želimo da podržimo turističku granu naše zemlje da pokaže svoj puni potencijal i širok spektar mogućnosti“, naveo je predstavnik kompanije Coca-Cola HBC Srbija Darko Mladenović.

Prema njegovim rečima Koka-Kola putem ove manifestacije želi da poruči da treba biti autentičan, ali i istovremeno pratiti trendove, treba raditi na sebi, razmenjivati iskustva i neprestano učiti od najboljih.

„Beograd je prestonica kvalitetnog noćnog života u ovom delu Evrope, imamo dobru ponudu i kvalitetne proizvode, kao i poznato srpsko gostoprimstvo“, ocenio je suvlasnik lokala „Tranzit“ u Beogradu i jedan od panelista, Djordjije Stajkić.

On je istakao i da su paneli poput ovog vrlo korisni kako za potrošače, tako i za učesnike u ponudi, jer imaju priliku da kažu šta znaju, kao i da razmene iskustva i znanja iz ove oblasti.

Na panelima učestvuju predstavnici beogradskih ugostiteljskih objekata, a pažnja će biti usmerena i na važnost edukacije i potrebe za kvalifikovanim i stručnim kadrom, dok kroz razmenu ideja medju stručnjacima, Coca-Cola HBC Srbija vidi najveći stimulans za razvoj „HoReCa“ sektora i doprinos unapredjenju ugostiteljske ponude, kao i hotelijerstva.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.