U trendu

Konkurs Er Srbije za članove kabinske posade otvoren do petka 24. februara

BEOGRAD – Kompanija Er Srbija saopštila je danas da je petak, 24. februar poslednji dan za prijave za konkurs za zapošljavanje novih članova kabinske posade.

Do sada se prijavilo više stotina kandidata, a kako se navodi, radi se o najvećem konkursu za zapošljavanje novih članova kabinske posade u poslednjih pet godina.

„Ekspanzijom naše mreže destinacija i proširenjem flote otvaraju se mogućnosti za prijem novih članova našeg tima. Poučeni ranijim iskustvima, najveći broj prijava na konkurs stiže upravo u poslednjih nekoliko dana, što se i ovog puta pokazalo kao tačno“, izjavila je direktorka ljudskih resursa Er Srbije Milica Netković.

Pravo na učešće u konkursu imaju svi punoletni državljani Srbije, koji imaju najmanje diplomu srednje škole i tečno govore i pišu engleski jezik, kao i da se poznavanje drugih jezika smatra dodatnom prednošću.

Potrebno je i da kandidat ima izražene komunikacione veštine, kao i sposobnost ga gradi i usavršava interpersonalne odnose, a kako se dodaje kandidati koji prođu prvi krug selekcije i uđu u uži izbor biće pozvani na dalje testiranje.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.