U trendu

Počela kampanja posvećena zelenom preduzetništvu

NOVI SAD – U okviru mini kampanje „Zeleno preduzetništvo“ danas je u Regionalnoj privrednoj komori Novi Sad održana prva u nizu radionica sa temom „Marketing u funkciji razvoja poslovanja“.

Kako se navodi u saopštenju PKS ovakve i slične edukacije biće organizovane i u drugim gradovima od Niša preko Kragujevca, Užica, Beograda do Subotice.

Cilj kampanje je razvoj i promocija preduzetništva, sa fokusom na razvijanje ekološki odgovornijeg preduzetništva, kao i stvaranja ravnomernog i pozitivnog uticaja na društvo i životnu sredinu, istakla je direktorka Sektora preduzetništva PKS Branislava Simanić.

Ona je dodala da je edukacija preduzetnika izuzetno značajna, jer na taj način unapređuju svoja znanja i veštine koje su im neophodne za vođenje biznisa, i pozvala preduzetnike da učestvuju u kampanji.

Direktorka Regiona Vojvodina 1 OTP banke Srbija Tanja Bošković rekla je da ova banka zahvaljujući raznovrsnoj bazi klijenata iz svih segmenata privrede ima potencijal da podrži preduzetništvo ne samo kroz njihovo finansiranje, već i kroz različite vidove edukacije.

„Važno nam je da doprinesemo održivoj budućnosti i partnerstvo sa Privrednom komorom Srbije na programu podrške zelenom preduzetništvu je jedan od važnih koraka u ovom pravcu“, navodi Boškovićeva, saopšteno je iz PKS.

Ovu mini kampanju realizuju Sektor preduzetništva Privredne komore Srbije i OTP banka Srbija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar