U trendu

Počeo Crni petak u Tehnomaniji – popusti do 30. novembra!

BEOGRAD – U svim radnjama i online prodavnici „Tehnomanije“ od danas do 30. novembra kupcima će biti ponuđene različite kategorije artikala sa popustima i pogodnostima prilikom kupovine.

Iz Tehnomanije su saopštili da pripremaju popuste, kao i sve druge pogodnosti za svoje kupce u pogledu bezbednosti i jednostavnosti kupovine.

Tako će od danas do 30. novembra u svim radnjama i online prodavnici Tehnomanije za kupce biti pripremljena ponuda različitih kategorija artikala, osmišljena tako da svako pronađe za sebe ponešto.

U prodavnicama su preduzete sve propisane preventivne mere zaštite, a potrošače čekaju i besplatne zaštitne maske.
Za one kupce tehničke robe koji vole da pretražuju sa bezbedne distance sajt Tehnomanije obogaćen je brojnim inovacijama.

Za one kojima je potrebna asistencija prilikom online shopping-a, virtuelni ćatbot – pomoćnik će brzo „izbaciti“ sve predloge za kupovinu, na zadata pitanja kupca.

Uz njegovu pomoć kupci će moći da dođu do traženog proizvoda sa svim željenim parametrima na brz i jednostavan način.

Tehnomanija je kao pomoć u plaćanju kupcima pripremila mogućnost uzimanja online web kredita koji se dobija jednostavno i bez odlaska u banku.

Nova usluga Click and collect – Kupi online, preuzmi u radnji podrazumava da u odabranim prodavnicama ovog trgovinskog lanca kupac preuzima naručene artikle u momentu kada mu odgovara.

„Uložili smo veliku energiju u realizaciju same akcije i odabir artikala koji će se ove godine naći na popustu. Naša online prodavnica je spremna da kupcima pruži potpun ugođaj kupovine, a svi naši uvedeni alati će nesumnjivo omogućiti podršku i priliku za lakši i jednostavniji shopping“, izjavio je direktor Sektora za online poslovanje Tehnomanije Srđan Plamenac, navodi se u saopštenju.

Tokom Crnog petka ovog novembra pripremljene su „Zone najvećih popusta“ ispred određenih prodajnih objekata na otvorenom, koje će dodatno obezbediti komfornost kupovine i smanjiti nepotrebne gužve.

Više informacija može se naći na sajtu www.tehnomanija.rs.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.