U trendu

Pošta Srbije otvorila treći po redu nagradni konkurs za preduzetnice

Pošta Srbije otvorila je danas novi, treći po redu, nacionalni nagradni konkurs „100 uspešnih poslovnih žena“, za podršku ženskom preduzetništvu i biznisima u vlasništvu žena.

Konkurs je do 8. aprila otvoren za sve preduzetnice i zakonske zastupnice ili osnivačice malih preduzeća sa teritorije cele Srbije, uključujući zemljoradničke zadruge, zanatske radnje, ustanove, udruženja, kao i za žene nosioce porodičnog poljoprivrednog gazdinstva, saopštila je Pošta Srbije.

Za 100 najuspešnijih kandidatkinja Pošta Srbije će obezbediti besplatan oglasni prostor u poštama širom zemlje, u vidu predstavljanja u brošuri koja će bez naknade biti dostupna korisnicima poštanskih usluga, kao i njihovu prezentaciju na monitorima u poštama.

Kako je navedeno, sve zaintersovane se na konkurs mogu prijaviti on-lajn na internet stranici http://preduzetnice.posta.rs , a za dodatna pitanja na raspolaganju je imejl adresa: konkurspreduzetnice@posta.rs.

Precizirano je da su kriterijumi za ocenjivanje, pored uspešnosti prezentovane poslovne aktivnosti i biznis ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, kao i društveno-odgovorne aktivnosti.

Prijave će ocenjivati stručna Komisija za sprovođenje nagradnog konkursa „100 uspešnih poslovnih žena“.

Istaknuto je i da je za ovaj treći po redu nacionalni nagradni konkurs Pošte Srbije značajno povećan nagradni fond i ovo je prvi put da je Pošta Srbije za svih 100 budućih pobednica konkursa obezbedila specijalne nagrade – edukacije na različite najaktuelnije teme iz oblasti vođenja i razvoja biznisa, koje sprovodi Privredna komora Srbije.

Lista nagradnih edukacija obuhvata deset radionica na temu marketinga i tehnika prodaje, veština asertivne komunikacije, digitalizacije u poslovanju, izvora finansiranja, istraživanja tržišta i izrade biznis plana, projektnog menadžmenta i umrežavanja i nastupa na inostranom tržištu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.