U trendu

Pošte i paketomati uskoro na benzinskim stanicama

BEOGRAD – Šalteri Pošte Srbije i paketomati, na kojima se mogu podići naručene pošiljke, uskoro će biti dostupni građanima širom Srbije na benziskim stanicama Knez petrola, najavio je vršilac dužnosti direktora Pošta Srbije Zoran Đorđević.

On je prisustvovao otvaranju nove benzinske pumpe te naftne kompanije u Šimanovcima, gde je potpisao sa generalnim dorektorom Knez petrola Zlatkom Aničićem ugovor o poslovnoj saradnji koji će omogućiti širenje poštanske mreže putem ugovornih pošta, koje će biti otvorene u okviru benzinskih stanica.

Đorđević je kazao da je cilj Pošta Srbije da širi svoju poslovnu mrežu, kako bi svoje usluge učinila dostupnim što većem broju građana.

„Izabrali smo Knez petrol iz više razloga – to je kompanija koja ima veliki potencijal i prisutna je skoro svuda u našoj zemlji. Želimo da budemo bliže našim građanima, a to je primarno za obe kompanije“, poručio je Đorđević.

Đorđević je kazao da će nova pumpa u Šimanovcima biti prva u nizu u kojoj će biti dostupni šalteri pošte i usluge njegove kompanije.

Naglasio je da je Pošta Srbije u svoje usluge uvela i paketomate za podizanje pošiljki.

Objasnio je da je reč o savremenim digitalnim automatima na kojima građani mogu da poruče i podignu svoje pakete u vreme i na mestu koje njima odgovara.

„Unapređenjem svog poslovanja na ovaj način, Pošta Srbije, kao odgovorna kompanija, želi da svojim grđanima pruži lakši i ugodniji život“, rekao je Đorđević.

Prvi paketomat u Srbiji postavljen je na novootvorenoj pumpi u Šimanovcima u ulici Kapetana Krstića 2.

Direktor Knez petrola Aničić rekao je da je potpisani ugovor od velikog značaja za unapređenje života svih grđana širom zemlje.

„Uskoro će građani Srbije moći da plaćaju svoje račune na našim benzinskim pumpama, ali i da podižu pakete na paketomatima“, kazao je Aničić.

On je istakao da je ovo 105 otvorena pumpa njegove kompanije, a četvrta u nizu kao premijum brend.

Najavio je otvaranje još dve ovakve stanice do kraja godine u zemlji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.