U trendu

Sajmovi zapošljavanja u Kragujevcu i Subotici 15. i 17. marta

KRAGUJEVAC/SUBOTICA, 10. marta ( Tanjug) – Narednih dana biće organizovana dva sajma zapošljavanja i to u Kragujevcu 15. marta a u Subotici, 17. marta, objavila je Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ).

Na sajmu u Kragujevcu biće ponuđeno najviše slobodnih radnih mesta za zanimanja u oblasti proizvodnje, mašinske i elektro struke, tekstilne industrije i administracije.

Tokom trajanja sajma u prostorijama Crvenog krsta će biti organizovan i Forum poslodavaca na kome će privrednici biti informisani o aktuelnim merama i programima NSZ za korišćenje olakšica pri zapošljavanju.

Dolazak na sajam u Suboticu najavila su 22 poslodavca koja imaju potrebu da zaposle više od 200 radnika različitih struka i obrazovnih profila.

Među najtraženijima biće operateri u proizvodnji, zavarivači, metaloglodači, mašinski i tehničari održavanja elektro ili mašinske struke, viljuškaristi, administrativni radnici i poslovni sekretari, medicinske sestre, negovateljice, šankeri, prodavci-kasiri, komercijalisti, magacioneri.

Poslodavci traže i točioce goriva, vodoinstalatere, vozače C i E kategorije, kao i različite vrste mašinskih i elektro inženjera i diplomiranih ekonomista.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar