U trendu

Smederevska Palanka dobila je jos jednu postu

SMEDEREVSKA PALANKA – U Smederevskoj Palanci danas je otvorena pošta u Zlatiborskoj ulici 1, u prostoru Mesne zajednice Donji Grad.

Novu poštu otvorili su vršilac dužnosti direktora „Pošte Srbije“ Zoran Đorđević i predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen.

Đorđević je pozdravio otvaranje novih poslovnica i širenje mreže svuda gde postoje pojačani zahtevi korisnika za poštansko-finansijskim uslugama.

Poručio je da će te aktivnosti doneti bolji kvalitet i povećanje dostupnosti usluge, ali i poboljšanje uslova rada zaposlenih i opštu modernizaciju Pošte Srbije, uz nove prvenstveno digitalne servise, nova vozila i infrastrukturu, saopštile su „Pošte Srbije“.

„Ambiciozno smo krenuli u projekat otvaranja 300 novih savremenih poslovnica, korporativnih i ugovornih pošta i šaltera. Prvenstveno planiramo da mrežu proširimo u manjim sredinama i stvorimo infrastrukturu koja će pomoći revitalizaciju seoskih i ruralnih područja“, rekao je Đorđević.

Dodao je da se paralelno radi i na jačanju mreže u gradskim sredinama i uređenju i rekonstrukciji svih poslovnica u Srbiji.

U saopštenju se navodi da je novootvorena pošta u Smederevskoj Palanci prijemna pošta, modernog izgleda i da je u funkcionalnom ambijentu.

Pruža usluge prijema pošiljaka, uplate-isplate, prodaje poštanskih proizvoda na jednom automatizovanom šalteru, u radnom vremenu od 7.30 do 14.30 sati radnim danima.

Prostor za poštu, sa zasebnim ulazom sa spoljne strane zgrade Mesne zajednice, na lokaciji dosadašnjeg izdvojenog šaltera, ustupila je i adaptirala Opština Smederevska Palanka.

Pošti gravitira blizu 3.500 stanovnika – više od 1.330 domaćinstava i 166 pravnih lica, a najbliža joj je pošta 11420 Smederevska Palanka 1 u ulici Prvog srpskog ustanka 25.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar