U trendu

Uprava za trezor poklonila opštini Velika Plana računare

BEOGRAD – Direktor Uprave za trezor Ministarstva finansija Marko Gvero obišao je danas u Velikoj Plani ekspozituru Uprave i poklonio predsedniku opštine Igoru Matkoviću računarsku opremu za potrebe Opštinske uprave.

Gvero je naglasio da je cilj Uprave za trezor da razvija i da ravnomerno unapređuje svoju široko rasprostranjenu mrežu filijala i ekspozitura, istovremeno gradeći partnerske odnose sa lokalnim samoupravama: „Siguran sam da će oprema koju smo danas uručili olakšati rad opštinskih službi i učiniti ga znatno efikasnijim, na radost svih žitelja ovog dela Srbije. Želimo da pomažemo širu društvenu zajednicu i da, baš kao što se Uprava za trezor modernizuje, ovakvim potezima prijateljima iz lokalnih samouprava omogućimo brži i lakši razvoj i napredak“, rekao je Gvero.

On je podsetio da je Uprava omogućila građanima da svoje mesečne račune i dažbine plaćaju u njenim ekspoziturama bez provizije ili uz minimalnu provizijuj.

„Građani su prepoznali našu spremnost da izlazimo u susret njihovim potrebama, što se može zaključiti po velikom broju njih koji su se odlučili da koriste ovu pogodnost čime ostvaruju značajne uštede svakog meseca“, rekao je Gvero.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.