U trendu

Gođevac (SSP): SNS nagrađuje sve koji su učestvovali u izbornoj prevari, koja i dalje traje

Potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Ana Gođevac izjavila je danas da se bivši rukometaš Nedeljko Jovanović  „šepuri“ na listi kandidata za odbornika na Starom gradu, umesto da objasni Beograđanima kako su na njegovoj adresi u Ulici Strahinjića bana „prijavljena 42 birača koji tu ne žive“.

Gođevac je u pisanoj izjavi navela da na ovaj način Srpska napredna stranka (SNS) „nagrađuje sve one koji su učestvovali u izbornoj prevari koja i dalje traje“.

„Jer, umesto da se iz spiska izbace ljudi koji žive i rade u Loparama, Višegradu, Rudom i drugim gradovima Republike Srpske, mi slušamo besmislene priče o spremnosti naprednjaka da se razgovara o biračkom spisku“, kazala je Gođevac.

Ona je istakla da je potrebno da se iz biračkog spiska izbace oni koje je mašinerija Srpske napredne stranke nezakonito upisala.

„Jasno je da 2. juna nisu izbori, već nastavak izborne prevare protiv koje možemo da se izborimo samo ako nastavimo da insistiramo na pomeranju izbora na jesen, u skladu sa predlogom ustavnog zakona, kako bi se u međuvremenu ispunili zahtevi opozicije i prioritetne preporuke ODIHR-a“, rekla je Gođevac.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.