U trendu

Inicijativu ProGlas potpisalo 175.082 osoba, sutra tribina u Šapcu

Inicijativa „ProGlas“ koja poziva građane da glasaju na decembarskim izborima dobila je do danas u 9.00 potpise podrške 175.082 osoba, objavljeno je na sajtu te inicijative iza koje stoji grupa javnih ličnosti.

Iz te inicijative je najavljeno da će tribina „Podrži i potpiši ProGlas“ biti održana sutra u Šapcu, na platou ispred pošte , s početkom u 18.00.

„Naše je nedvosmisleno uverenje da vreme u kojem živimo zahteva od svih odgovornih i zabrinutih građana suočavanje s trenutkom donošenja jasnih odluka i spremnost ne samo za svedočenje o potrebnim zaokretima već i za učešće u njima“, piše, izmedju ostalog, u „ProGlasu“.

Inicijativu su pokrenuli Ljubomir Simović, Vladimir Kostić, Ivanka Popović, Miodrag Majić, Miodrag Jovanović, Dragan Bjelogrlić, Vladica Cvetković, Svetlana Bojković, Gojko Božović, Srdan Golubović, Biljana Stepanović, Filip Ejdus, Tamara Džamonja Ignjatović i Petar Peca Popović.

„Srbija je naša zemlja i zato je ovo zajednička borba u kojoj treba da dokažemo kakvi smo i koliko nas je. Ta borba je zasnovana na lekcijama prošlosti, jasnom uvidu u sadašnjost i, što je ključno, posvećena budućnosti Srbije“, piše u inicijativi „ProGlas“.

U Šapcu će, kako je najavljeno, govoriti Bjelogrlić, Popović, Ejdus, Golubović…

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar