U trendu

Milenković Kerković: Svi učesnici izbora da odgovore na ključna pitanja

Potpredsednica Srpskog pokreta Dveri Tamara Milenković Kerković izjavila je da svi učesnici izbora pre izbornog dana treba da odgovore na pitanje da li su za prihvatanje „francusko-nemačkog ultimatuma o srpskom priznanju lažne države Kosova“, jer će tako biračima biti jasnije za koga glasaju.

Milenković Kerković smatra da će se istina koju lažima, podmićivanjem i manipulacijom režim pokušava da sakrije, lako otkriti ako se svakome od učesnika na izborima 17. decembra postave pitanja o francusko nemačkom sporazumu, o tome da li su za ulazak u Evropsku uniju po cenu odricanja od Kosova i da li su za uvođenje sankcija Rusiji.

„Da li ste za ulazak Srbije u NATO pakt? Da li ste za dozvolu da Rio Tinto rudari litijum u Srbiji i da li ste za omogućavanje rudarenja po cenu uništenja naše životne okoline? Da li ste za dalje otimanje javne svojine građana Srbije kroz privatizaciju javnih preduzeća i poklanjanje javnog zemljišta bez naknade za konverziju javnog u privatno zemljište“, neka su od pitanja na koje svi treba da odgovore, navela je Milenković Kerković.

Uz to, važno je da se izjasne o daljoj degradaciji prosvete, nauke, zdravstva, porodice, prava radnika, srpske privrede i poljoprivrede i da li su za omogućavanje trajnog boravka nelegalnim migrantima u Srbiji.

„Odgovor Nacionalnog okupljanja, koalicije Srpskog pokreta Dveri i Srpske stranke Zavetnici, na svako od ovih pitanja je ne“, navela je potpredsednica Dveri.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar