U trendu

Naslovne strane dnevnih novina za petak 6. oktobar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za petak 6. oktobar pišu o porukama sa neformalnog samita 47 država Evropske političke zajednice u Granadi, u Španiji, na kojem je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, i o ubistvu među trinaestogodišnjacima u Niškoj Banji.

ALO – „Užas, dečak (13) zaklao najboljeg druga“, u Niškoj Banji. „Kurti se uplašio Vučića, poslao Vjosu u Španiju“, sa skupa u Granadi.

BLIC – „Nema napretka jer Priština neće da razgovara“, rekao Vučić u Granadi. „Dečaku posle tuče s drugom prerezan vrat“ u Niškoj Banji.

VEČERNJE NOVOSTI – Sa samita u Granadi list preneo da „Hrvati i Albanci zahtevaju sankcije za Srbiju“. Iz Niške Banje: „Posle svađe osnovac ubio druga“.

DANAS – „Tužilaštvo štitilo Radoičića sledeći ‘garancije’ Vučića“, piše list. Povodom provere Zvonka Veselinovića „Poligraf je postao ‘sveti gral’ vlasti“.

NOVA – O dva zločina: u Niškoj Banji „Trinaestogodišnjak ubio vršnjaka, izboden muškarac u kafiću“ u Kruševcu. Po odluci Narodne banke Srbije: „Rata kredita manja i do 120 evra“.

INFORMER – Skup u španskoj Granadi „Vučić: Srbija nikad nije imala nameru da napadne bilo koga“. U niškoj Banji „Dečak (13) preklao školskog drugara!“

KURIR – „Zavera“, da je u Kremlju pokrenuta istraga o nameri da se likvidira predsednik Vladimir Putin. „Vučić se sastao sa svetskim liderima“, skup u španskoj Granadi.

SRPSKI TELEGRAF – O Zoranu Marjanoviću optuženom da je ubio suprugu Jelenu, „Zoran proveo noć na groblju“. „Dečak nožem zaklao druga“, u Niškoj Banji.

POLITIKA – „Želimo mir na KiM i normalan život za Srbe“ – izjava Vučića u Granadi. „Jun Fose dobitnik Nobelove nagrade za književnost“, piše list. Posle svađe dečaka u Niškoj Banji „Trinaestogodišnjak nožem usmrtio vršnjaka“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar