U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 14. septembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 14. septembar pišu o početku akcije „bolja cena“ za određene namirnice iz supermarketa, aferi u Podgorici u kojoj je pronađen tunel koji vodi do zgrade suda, i o drugim temama.

VEČERNJE NOVOSTI – Počela akcija „bolja cena“ u supermarketima „Šampon za 39 dinara, piletina 239 dinara“. „Kopači imali i podršku iznutra?“, o aferi „Tunel“ u Crnoj Gori.

ALO – List piše o dešavanjima u Crnoj Gori „Kavački klan prokopao tunel do Višeg suda“.BLIC – „Prokopali tunel do zgrade suda u kojoj su tone droge i oružja“, piše list o aferi u Podgorici. O novoj rundi dijaloga Beograda i Prištine u Briselu „Na stolu izbori, ali i ZSO“.

DANAS – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa ministrima Tomislavom Momirovićem i Sinišom Malim doručkovao neke od proizvoda koji će biti obeleženi akcijom „bolja cena“: „Građani i dalje delikates kupuju samo na grame“.

INFORMER – Najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Vučić: Još 10 proizvoda pojeftinjuje“.

KURIR – U tekstu „Navala“ list piše o velikom interesovanju građana za proizvode koji su od srede pojeftinili.

NOVA – „Što ne sniziše cene ulja, mesa i brašna, to nam treba“ – građani kažu da je sve i dalje skupo. Povodom reakcije predsednika Srbije Aleksandra Vučića na naslovnu stranu lista, Nova odgovara: „Izvinite predsedniče, niste milioneri, već milijarderi“.

POLITIKA – O sednici Skupštine Beograda na kojoj je usvojen rebalans budžeta „Šapić: Ne vidim razlog da ne budem kandidat za gradonačelnika“. „Kurti beži od popisa da sakrije progon Srba“, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – „Vučić sa ministrima jeo sendvič s parizerom“, o promociji proizvoda koji su od srede pojeftinili.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar