U trendu

Naslovne strane za četvrtak 16. maj

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka, 16. maja pišu o atentatu na premijera Slovačke Roberta Fica, o svedočenju majke maloletnog K. K. koji je izvršio masakr u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ i drugim temama.

POLITIKA – „Zašto opozicija nije prelistala svoje liste“, pita list. List piše i o „političkoj korektnosti u filmskoj industriji“.

BLIC – „Novak završio u Urgentnom centru“, Đoković na pregledima, piše list. Počela sa radom Intesa fondacija: „Tiršovoj donacija od 145.000 evra“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ne poznaju svoj zakon, opet bi da bojkotuju“, opozicija u ćorsokaku, piše list. List piše o reviziji istorije: „Za vinovnike genocida nas proglašavaju potomci ubica“.

DANAS – „Vučićevo žongliranje u spoljnoj politici“, zašto predsednikovo „premeštanje“ od susreta sa Olenom Zelenski do predavanja u Ruskom domu, piše list.

NOVA – „Dobra kampanja može da popravi moguću štetu“, posledice po opoziciju koja izlazi na izbore zbog problema sa listama. List piše i da su „decu zapustili i roditelji i škola“, učenici brutalno pretukli dvojicu profesora za nedelju dana, prosvetari danas protestuju.

INFORMER – List piše o podršci premijera Mađarske Srbiji: „Orban protiv rezolucije o Srebrenici“. Pod naslovom „Atentat“ list piše o napadu na premijera Slovačke Roberta Fica.

ALO – „Devojčice na bensedinima, dečaci na travi“, piše list o istraživanju Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“. List piše o atentatu na premijera Slovačke Roberta Fica.

KURIR – O suđenju za masovno ubistvo u OŠ „Vladislav Ribnikar“ list piše: „Sramna odbrana“. Pod naslovom „Jajinci“ list piše o lociranju grobnica i lomača na kojima je u Drugom svetskom ratu spaljeno 80.000 ljudi.

SRPSKI TELEGRAF – „Svi kao jedan uz Vučića“, piše list o predstojećem glasanju o Rezoluciji u Srebrenici. List piše i o napadu na slovačkog premijera Roberta Fica.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.