U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 9. maj 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 9. maj 2024. pišu o poseti kineskog predsednika Si Đinpinga Srbiji i sporazumima koji su potpisani, o obeležavanju godišnjice Dana pobede u Drugom svetskom ratu  i o drugim temama.

POLITIKA – List piše da je „za ekologiju potrebno strpljenje, za pet godina Bor će biti zeleni grad“, prenoseći izjavu direktora Srbija Ziđin kopera. „Smrću smrt uništi“, o 9. maju, Danu pobede u Drugom svetskom ratu.

ALO – Upozorenje američkog obaveštajca: „Rusi će gađati ciljeve u Rumuniji“. Srušio se ringišpil na vašaru u Kuršumliji, piše list.

BLIC – „Ringišpil strave i užasa“, o nesreći na vašaru u Kuršumliji. List prenosi izjavu Novaka Đokovića: „Slede najteža četiri meseca“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Cinični zaborav i pravdanje fašista“, ruski ambasador Aleksandar Bocan Harčenko o Danu pobede. List piše da je srdačni doček Si Đinpinga u Beogradu izazvao histeriju u stranim medijima: „Zapad crven od besa zbog crvenog tepiha“.

NOVA – „Nijedan pronađeni DNK trag ne pripada nestaloj Danki Ilić“, piše list.  List piše da je „firma Terzićevog sina zaradila 290.000 evra, a Zvezdi pozajmila milione“.

INFORMER – O poseti kineskog predsednika Srbiji: „Srbija i Kina rame uz rame“. Pod naslovom „NATO spreman za rat sa Rusijom“ list piše da Zapad čeka poziv predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog da pošalje trupe u tu zemlju.

KURIR – „Istorija je ispisana“, o poseti kineskog predsednika Srbiji. „Otkačio se ringišpil, 12 dece povređeno“, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – O povlačenju vakcine Astrezeneke: „Leči koronu, ubija srce“.  

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.