Naslovne strane za nedelju, 16. jun 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 16. maj pišu o mirovnom samitu o Ukrajini u Švajcarskoj, o Evropskom fudbalskom prvenstvu, novinama u Zakonu o saobraćaju i o drugim temama.

ALO – „Orlovi večeras u Galzenhirkenu izlaze na megdan moćnim Englezima“, o prvom nastupu reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u fudbalu. „Povratak princeze“, o pojavljivanju Kejt Midlton u javnosti nakon duže pauze zbog bolesti.

BLIC – „Golubac kao da je bombardovan“, o nevremenu praćenom gradom u Podunavlju. List piše o dvodnevnom mirovnom samitu u Švajcarskoj „Svet stoji na strani Ukrajine“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Izbacuju iz stanova 150 srpskih porodica!“, o rešenju koje su donele vlasti u Prištini, povodom otkupa stanova između 1993. i 1999. godine, koji su bili u društvenoj svojini.

KURIR – Ambasador Poljske u Srbiji Rafal Perl kaže u intervjuu za list „Stalo nam je do budućnosti zemalja Zapadnog Balkana“. „Ministar Ristić ćuti o svojim aferama“, o izbegavanju ministra informisanja da odgovori na optužbe o plagijatu.

POLITIKA – Razgovor nedelje sa ministrom informisanja i telekomunikacija Dejanom Ristićem „Samo dijalog može da ublaži polarizaciju u društvu“. O Evropskom fudbalskom prvenstvu u Nemačkoj – „Stojković: Srbija spremna da napadne Engleze“. U Temi nedelje list piše o novinama u Zakonu o saobraćaju „Počinje kontrola vozača električnih trotineta“.

SRPSKI TELEGRAF – „Tužilac saslušao majku nasilonicu“, o saslušanju žene koja se sumnjiči da je tukla nastasvnicu biologije u školi „Jovan Dučić“ na Novom Beogradu. „Kejt je živa“, o pojavljivanju u javnosti britanske princeze nakon šest meseci lečenja.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.