U trendu

Naslovne strane za petak 18. avgust

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 18. avgust 2023. godine pišu o novoj školskoj godini i beogradskoj školi „Vladislav Ribnikar“, a bave se i izborima u Beogradu.

ALO – „Škaljarci izdajnike ubijali u Albaniji“, piše list o novim prepiskama tog klana sa „Skaj“ telefona.

BLIC – „Kako će izgledati početak škole u „Ribnikaru“, o početku školske godine u beogradskoj školi „Vladislav Ribnikar“, gde je, početkom maja, učenik ubio devet vršnjaka i školskog čuvara.

VEČERNJE NOVOSTI – „Kamere protiv mita i grešaka“, o kamerama koje su SAD donirale saobraćajnoj policiji Srbije. „Norveški upitnik izmeriće traume“, o novinama u šest škola u Srbiji.

DANAS – List piše o novom albumu Jelene Karleuše koji je navodno finasirao državni operater, u tekstu pod naslovom: „Estradne zvezde i mediji na kazanu kod Telekoma i Vučića“. „Milan Antonijević: Vrlo gadna kampanja protiv civilnog društva“, o izjavi poslanika Vladimira Đukanovića o zabrani pojedinih NVO.

INFORMER – „Ubistvo Gadafija je bilo greška“, o sukobima suparničkih oružanih grupa u Libiji. „Izgoreo stan Milene Popović“, o požaru u stanu državne sekretarke Ministarstva turizma i omladine.

KURIR – Pod naslovom „Čišćenje redova“, list piše o ubistvima u „Škaljarskom“ i „Kavačkom“ klanu. „Strašan napad na srpski film u Sarajevu“, o reakcijama na prikazivanje filma „Heroji Halijarda“ na sarajevskom filmskom festivalu.

NOVA – „Vlast u Beogradu je već pala, ostaje da se to ozvaniči i na izborima“, kaže potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić. List piše o akutnim problemima manjka kadra u školama, u tekstu pod naslovom : „I nastavnik fizičkog može da predaje fiziku i hemiju“.

POLITIKA – „Najvažnije je pravovremeno upozorenje na nepogode“, kaže direktor Republičkog hidrometeorološkog zavoda Jugoslav Nikolić. „Savet roditelja „Ribnikara“ traži hitan sastanak s Vučićem“, o zahtevu Saveta roditelja beogradske škole „Vladislav Ribnikar“.

SRPSKI TELEGRAF – „Moja istina o Velji Nevolji“, o kriminalnoj grupi Veljka Belivuka priča bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović. O pisanju nemačkih medija u tekstu „Traže napad na Srbiju kao 1914“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar