U trendu

Naslovne strane za petak, 8. septembar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 8. septembar 2023, pišu o monstrumu koji je zarobio devojku u porodičnoj kući i četiri dana je maltretirao i tukao, jedva preživela i o pismu roditelja bolesne dece koji kritikuju opozicione poslanike jer su pokušali da spreče izglasavanje zakona o lečenju dece sa retkim bolestima o trošku države.

BLIC – List piše o crnim tačkama, odnosno kritičnim deonicama puteva u Beogradu. „Kanađaniu jači i od Amera“, tvrdi selektor Pešić.

VEČERNJE NOVOSTI – „Država sputava nezasite trgovce“, očekuju se niže cene pojedinih namirnica, list piše i da od sredine septembra kreće obavezno testiranje novorođenčadi na spinalnu mišićnu atrofiju o trošku države.

DANAS – „Tužilaštvo mora da ispita slučaj „mito za Jovanjicu“, navode da je inspektoru koji je otkrio plantažu marihuane nuđenio 100.000 evra da zataška slučaj. Liste piše i da nema organizivanog suzbijanja komaraca, a sezona groznice Zapadnog Nila je u punom jeku.

NOVA – „Javni dug Srbije dupliran od kada je SNS na vlasti“ brojke najbolje oslikavaju finansijski sunovrat države. Liste prenosi i reči poslanika i jednog od lidera Zeleno-levog fronra Radomira Lazovića da je jedna lista organizatira protesta otvorena mogućnost.

POLITIKA – „Predlog da minimalac naredne godine bude 47.154 dinara“. List piše i o besmislenosti Briselskog dijaloga.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar