Naslovne strane za ponedeljak, 1. jul 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 1. jul pišu o policijskim akcijama posle subotnjeg terorističkog napada na ambasadu Izraela u Beogradu i bezbednosti u Srbiji.

ALO – „Teroristi ciljali sinagogu“ o navodnim planovima grupe koja se povezuje sa M. Ž. koji je ranio žandarma ispred ambasade Izraela. „Žena odlučuje o Bajdenovom povlačenju“ o uticaju supruge na aktuelnog američkog predsednika.

BLIC – List piše o ubijenom čoveku ispred ambasade Izraela u Beogradu, u tekstu pod naslovom: „Lice teroriste“. „Za gimnazije i medicinske škole do pet bodova više“, piše list o maloj maturi.

VEČERNJE NOVOSTI – „E-bolovanje zameniće papirne doznake“, piše list. „Zlato kriju u pelenama“, o zaplenama carine Srbije.

DANAS – „Ko ne voli predsednika, ne može ni u biblioteku“, piše list o dešavanjima u Kikindi. „Skrivanje iza lažne narodne volje“, o mogućem referendumu o litijumu.

INFORMER – „Srbija u ratu protiv terorista“, piše list. „Sprema se vojni udar na Srpsku“ o navodima da Zapad planira da smeni Milorada Dodika.

KURIR – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučiča „Litijum je budućnost, bio sam slep kod očiju“.

NOVA – „Potraga za saučesnicima teroriste sa samostrelom“, piše list. „Nastaviće se uništavanje Beograda“, upozorio je potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović.

POLITIKA – „Vučić: Obračunaćemo se sa svakim terorizmom“, prenosi list izjavu predsednika Srbije, posle napada na ambasadu Izraela u Beogradu. „Rekordna izlaznost od 1978.“ o vanrednim parlamentarnim izborima u Francuskoj.

SRPSKI TELEFRAF – List piše da je nemačka ministarka spoljnih poslova Analena Berbok potrošila 136.000 evra na šminku.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.