U trendu

Naslovne strane za ponedeljak 20. novembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 20. novembar 2023. godine pišu o plasmanu fudbalske reprezentacije Srbije na Evropsko prvenstvo, novom stadionu „Kraljevica“ u Zaječaru i izbornim temama.

ALO – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa otvaranja stadiona „Kraljevica“ u Zaječaru poručio „Na računu imamo pet milijardi evra“. Intervju sa potpredsednikom Srpske radikalne stranke Aleksandrom Šešeljem „Vlast se neće rušiti na ulicama“.

BLIC – „Mladi iks faktor na izborima“, piše list i navodi da najređe glasaju mladi od 18 do 30 godina. „Srbija na mišiće do EP 2024.“, o plasmanu fudbalske reprezentacije na Evropsko prvenstvo.

VEČERNJE NOVOSTI – O plasmanu fudbalske reprezentacije Srbije na Evropsko prvenstvo u tekstu „Orlovima viza za Evro“. „Stadion Kraljevica po standardima UEFA“, o novom stadionu u Zaječaru.

DANAS – O otvaranju stadiona „Kraljevica“ u Zaječaru, list piše pod naslovom „Došli, videli, otvorili, pa ‘pobegli’ za Leskovac“. „Čeka se SNS odgovor na ProGlas“, o inicijativi javnih ličnosti koje pozivaju na masovni izlazak na izbore.

INFORMER – Pod naslovom „Oživeo srpski fudbal“ o otvaranju stadiona „Kraljevica“ u Zaječaru i plasmanu srpskih fudbalera na evropsko prvenstvo.

KURIR – Pod naslovom „Impresivno“ o otvaranju novog stadiona „Kraljevica“ u Zaječaru na kojem je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio nova ulaganja. Pod naslovom „Uspeli smo!“ o plasmanu srpskih fudbalera na evropsko prvenstvo posle 24 godine.

NOVA – Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić kaže za list „Režim je u Bavaništu polomio zube“. „Štrajkovi na sve strane, a Vučić otvara stadione“, piše list.

POLITIKA – „Kurti opet uskraćuje Srbima izborno pravo“, navodi list. „Nacionalni stadion u Beogradu do 1. decembra 2026. godine“, prenosi list najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

SRPSKI TELEGRAF – Poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa otvaranja stadiona „Kraljevica“ u Zaječaru: „Nije Srbija samo Brograd; Zaječar, Sombor i Požarevac su prioriteti“. „Orlovi se mučili, ali su na EP posle pune 24 godine“, piše list o plasmanu srpskih fudbalera na evropsko prvenstvo.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar