U trendu

Naslovne strane za sredu 13. mart

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 13. mart 2024, pišu o porazu Novaka Đokovića u trećem kolu mastersa u Indijan Velsu, beogradskim izborima i drugim temama.

ALO – „Sramota: Članica SNS brutalno pretučena u centru Beograda“, o napadu na aktiviskinju te stranke. „Propao juriš na Rusiju“, piše list o događajima u ratu u Ukrajini.

BLIC – „Bilo je ugroženo zdravlje te dece“, Centar za socijalni rad u Novom Sadu o „slučaju Mihaljica“. List piše i da bi beogradske izbore „mogao da odluči ‘treći faktor'“.

VEČERNJE NOVOSTI – U tekstu „Prelazna vlada je pusti san Đilasovih“, list navodi da kabinet koji zahteva lista „Srbija protiv nasilja“ nije ustavno-pravna kategorija. List prenosi i izveštaj obaveštajaca CIA, „Rizici od novog rata na Balkanu“. „Pobedio idola sa postera“, piše list o pobedi Luke Nardinija i Đokovićevom porazu u Indijan Velsu.

DANAS – „Mural Đinđiću uništen, spomenik ni na vidiku“, obeležena godišnjica ubistva prvog demokratskog premijera Srbije, piše list. „RTS vodi sofisticiranu prorusku propagandu“, prenosi list analizu istraživačko-izdavačkog centra Demostat o tome kako srpski mediji izveštavaju o ruskoj agresiji na Ukrajinu.

INFORMER – Pod naslovom „Masakr na granici“, list piše o ratu u Ukrajini. List piše i o dva napada na aktivistkinje Srppske napredne stranke, za šta optužuje „nasilnike iz opozicije“.

KURIR – „Analitičari: Deo opozicije smišlja nove uslove kao izgovor za loš rezultat“, o zahtevima liste „Srbija protiv nasilja“ za slobodne izbore. „Dečak (13), kod Vršca „sekirom ubio 12 jaganjaca“, piše list.

NOVA – „Dačić trguje sa Vučićem oko lokalnih izbora“, list piše o navodnim razlozima za odlaganje sednice Skupštine Srbije. „Bušilicom ubio suprugu, a onda skočio sa mosta“, o novom femicidu u Novom Sadu.

POLITIKA – „Srpska politika između Pambukovice i Brisela“, list piše o predizbornim kampanjama vlasti i opozicije. „Šta Sarajevo želi da postigne u UN rezolucijom o Srebrenici“, pita list.

SRPSKI TELEGRAF – O 21. godišnjici ubistva premijera Zorana Đinđića, u tekstu „Misterija krvavog traga na snajperu iz kog je ubijen Đinđić“. „Najmoćniji političar Nemačke kod Vučića“, o najavljenoj poseti premijera Bavarske Markusa Zedera.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar