Naslovne strane za sredu, 5. jun 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o povredi tenisera Novaka Đokovića i o pozivu predstavnika pokreta „Kreni promeni“ Sava Manojlovića na građansku neposlušnost.

BLIC – List piše da je najjbolji svetski teniser Novak Đokovič zbog povrede napustio turnir „Rolan Garos“, u tekstu pod naslovom: „Šok“. „Druga strana izbora – Srbi vole doktore političare“, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI – „Noletu povreda istrgla 25. slem“, o povlačenju zbog povrede, tenisera Novaka Đokovića s turnira „Rolan Garos“ u Parizu.

DANAS – „Vuku Cvijiću ‘Staša Matinković’, ‘Nikola Burzan’ Jeleni Diković“, o nagradama beogradskog lista Danas. List piše o pozivu opozicionarima na građansku neposlušnost predstavnika pokreta „Kreni Promeni“ Sava Manojlovića, u tekstu pod naslovom: „Pozvani za sada prilično uzdržani“.

INFORMER – „Savo preti nasiljem i haosom na ulicama!“, piše list o pozivu lidera pokreta Kreni-promeni Sava Manojlovića opoziciji da se odreknu mandata u lokalnim i u republičkom parlamentu, i da od subote počnu proteste na ulicama.

KURIR – U tekstu „Reset“ list prenosi procene analitičara da i zadovoljna vlast i nezadovoljna opozicija imaju tri godine da nauče lekcije, nakon lokalnih izbora održanih 2. juna.

NOVA – „Opozicija u Nišu brani pobedu“, piše list. „Manojlović pozvao opoziciju da napusti Skupštinu“, piše list o pozivu predstavnika pokreta „Kreni-promeni“ Sava Manojlovića.

POLITIKA – „Đoković se povukao sa Rolan Garosa“, o povredi tenisera Srbije. „Plaćanje domaćom ‘Dinom’ moguće i u inostranstvu“, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – „Đilas: Niste imali nikakve šanse, Savo: Svi da napustite skupštinu“, o različitim stavovima u opoziciji nakon objavljivanja rezultata lokalnih izbora u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji.

ALO – „Ko je kriv za poraz?“, list piše da lideri opozicije traže odgovorne za poraz na lokalnim izborima, održanim 2. juna.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.