U trendu

Naslovne strane za subotu, 14. oktobar 2023.

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 14. oktobar pišu o ratu Izraela i Hamasa, o izborima u Srbiji čije je održavanje najavljeno za 17. decembar, i o drugim temama.

BLIC – O ratu Izraela i Hamasa u pojasu Gaze „Izrael naređuje: beži! Hamas im kaže: stoj!“.

ALO – Direktor „Telekoma Srbije“ Vladimir Lučić kaže za list „Zabrana da imamo medije bila bi protivustavna i protiv zakona EU“. „Država danas časti dva stana“, o nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Kome odgovara da se glasa 17. decembra“, analiza lista povodom najave raspisivanja vanrednih parlamentarnih i lokalnih izbora. O dešavanjima u Crnoj Gori „Amerika Mandića izbacuje iz fotelje“.

DANAS – Intervju sa funkcionerom Zeleno – levog fronta Dobricom Veselinovićem „Spreman sam da budem gradonačelnik Beograda“. „RTS stopirao reklame SBB-a bez obrazloženja“, o odluci te televizije da odbije oglašivača.

INFORMER – „Srbi na KiM hoće izbore“, o zahtevima za održavanje novih izbora na severu Kosova. O sukobu na bliskom istoku u tekstu „Egzodus: Palestinci moraju da napuste Gazu“.

KURIR – „Otac dečaka ubice ne oseća ni trunku kajanja, njegovi advokati optužuju tužilaštvo“, o suđenju za masovno ubistvo u beogradskoj Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“.

NOVA – Analiza predloženih medijskih zakona „Državna zaštita za Pink, Hepi, Prvu i B92“. Advokati porodice Kecmanović o nedostacima optužnice koja je podignuta protiv njih „Borović: Tužilac u zatvoru pretio ocu dečaka ubice“.

POLITIKA – „Gaza na ivici ponora“, o ratu u pojasu Gaze. „Kad izbori zakucaju na vrata“, o izborima čije je održavanje najavljeno za 17. decembar.

SRPSKI TELEGRAF – „Od Beograda do Šapca za 45 minuta“, o autoputu Ruma-Šabac koji će danas biti otvoren. „Hamas pali Evropu“, o navodnim planiranim napadima na američke baze u Nemačkoj.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar