U trendu

Naslovne strane za subotu, 20. januar 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 20. januar pišu o novom trovanju radnika u fabrici „Magna“ u Aleksincu, o protestu protiv akušerskog nasilja u Beogradu, pretnji hakera Elektroprivredi Srbije objavljivanjem podataka, zahtevu za poništavanje izbora u Beogradu, i o drugim temama.

ALO – „Vučić danas saopštava plan za Srbiju“, list najavljuju obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Odnosi sa Rusijom: „Nato se spema za veliki rat“.

BLIC – „Misterija trovanja radnika u Aleksincu“, list piše o više desetina radnika fabrike „Magna“ koji su zatražili lekarsku pomoć. „Poneli smo nosiljku za bebu, a doneli smo je u sanduku“, ispovest porodilje iz Šida koja je optužila doktora u porodilištu u Sremskoj Mitrovici za akušersko nasilje.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o najavi prištinskih vlasti za ukidanje platnog prometa sa Srbijom „Kurti ukida dinar, a evro uveo na crno“. O trovanju radnika u fabrici u Aleksincu „Otrovala se i treća smena, krivce kriju“.

DANAS – „Opomena za EPS da otkup mora biti plaćen“, list piše da su podaci Elektroprivrede Srbije objavljeni na „dark vebu“ kao upozorenje hakera. „Rezultati u Beogradu sistematski prekrojeni“, povodom zahteva Ustavnom sudu za poništavanje izbora u Beogradu koji je podnela koalicija „Srbija protiv nasilja“.

NOVA – Intervju sa potpredsednicom Stranke slobode i pravde Marinikom Tepić „Ceo svet zna da je Vučić pokrao izbore“. O protestu protiv akušerskog nasilja koji je održan u Beogradu „Marice, nisi sama, ovo nasilje mora da stane“. List piše o trovanju radnika fabrike „Magma“ u Aleksincu „Otrovano 150 radnika za dva dana i niko ne odgovara“.

INFORMER – „Srbija ide u budućnost“, list najavljuje da će predsednik Srbije danas predstaviti planove razvoja. Sa političke scene: „Evropa sahranila Đilasa, izbori u Srbiji bili pošteni i regularni“, piše list.

KURIR – „Jezivo“ nove optužbe protiv ginekologa povodom smrti tek rođene bebe u Sremskoj Mitrovici. List najavljuje obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Polećemo Srbija od danas ide u budućnost“.

SRPSKI TELEGRAF – Povodom smrti košarkaškog trenera Dejana Milojevića u Americi „Antivakseri u kampanji: Vakcina je ubila Miloja“. Najavljuju za

danas obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Polećemo – Vučićev plan razvoja ima šest prioriteta“.

POLITIKA – Nakon smrti bebe u porodilištu u Sremskoj Mitrovici „Uhapšen lekar, pokrenut inspekcijski nadzor u bolnici“. „Novo trovanje radnika u fabrici ‘Magna'“, o trovanju još jedne grupe radnika u aleksinačkoj fabrici. „Za časni krst plivalo se u Srbiji, ali i širom regiona“, list piše o obeležavanju verskog praznika Bogojavljenje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar