U trendu

Naslovne strane za subotu, 8. jul 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za subotu, 8. jul pišu o najavljenom novom protestu „Srbija protiv nasilja“ u Beogradu, 500 dana rata u Ukrajini, festivalu Egzit u Novom Sadu i drugim temama.

BLIC – O ratu u Ukrajini „500 dana sukoba u Ukrajini: Ratu se ne nazire kraj“. List piše o festivalu Egzit na Petrovaradinskoj tvrđavi „Exit: Prodidži raspametio publiku“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Kucnuo čas da se tema Kosova vrati na Ist River“, list piše da Beograd pregovara ko će u ime Srbije podneti zahteva za sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o Kosovu.

DANAS – O nastavku protesta „Srbija protiv nasilja“, koji je za subotu najavljen u Beogradu „Solidarnost sa inspektorima koji su otkrili Jovanjicu“. O slučaju policijske službenice iz Valjeva, koja je javnosti otkrila da je saobraćajnu nezgodu izazavao kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Puštena iz pritvora da se zaboravi na slučaj Petrovića“.

NOVA – „Policajka puštena iz pritvora, protiv nje podneta optužnica“, o slučaju policajke Katarine Petrović koja je bila uhapšena zbog dojave o saobraćajnoj nezgodi koju je izazvao Nikola Petrović. Intervju s poslanikom Narodne stranke Đorđem Stankovićem „Zahvalan sam Jeremiću, ali treba da podržimo Aleksića“.

POLITIKA – O trilateralnom samitu u Austriji o ilegalnim migracijama „Uvažen doprinos Srbije stabilnosti cele Evrope“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar