U trendu

Naslovne strane za utorak 17. oktobar

Beogradski dnevni listovi na naslovim stranama današnjih izdanja pišu o samitu „Pojas i put“ u Pekingu, vanrednim izborima u Srbiji, o sukobu u Izraelu i drugim temama.

ALO – O poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kini: „Slobodna trgovina kreće od proleća“.

BLIC – „Strateški sporazumi i sastanak sa Sijem“, o učešću delegacije Srbije na samitu „Pojas i put“ u Pekingu. O sukobu Hamasa i Izraela u tekstu „Tri scenarija krvavog rata“.

VEČERNJE NOVOSTI – O ugovoru o slobodnoj trgovini između Srbije i Kine pod naslovom „Padaju carine na našu robu“. „Psovali su ih na srpskom, pa zasuli bocama“, o napadu grupe Albanaca na srpske maturante u Veneciji.

DANAS – „Vlastima svejedno kada su izbori“, smatraju sagovornici lista. „Računi za gas u Srbiji skaču i do 20 odsto?“ o mogućem rastu cena gasa jer je Bugarska uvela tranzitnu taksu za ruski gas.

INFORMER – „Izrael se sprema i za rat sa Libanom“, o dešavanjima na Bliskom istoku.

KURIR – U tekstu „Vučić: Ogromna korist za Srbiju“ list piše o poseti predsednika Srbije Kini.

NOVA – „Vlast pred izbore hoće da uništi nezavisne medije“, o izmenama medijskih zakona. „Novi DSS za saradnju sa ‘proevropljanima’, Dveri i Zavetnici nisu“, list piše o desno orijentisanom delu opozicije.

POLITIKA – „Kurti otima i srpski dinar“, o nestašici hrane, lekova i dinara u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji zbog zabrane uvoza. Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski u intervjuu za list poručuje „Mnogi se plaše mog povratka“.

SRPSKI TELEGRAF – „Vučić sam protiv svih“, list piše o prevremenim izborima čije je održavanje najavljeno do kraja godine.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar